Zekiiiiii Bebeğim on günlük göbek bağı dört gün önce düştü ama içinde sarımsı bir sıvı kaldı.Ve bugün kan deymişti zıbınina çok korkuyorum birşey olurmu lütfen böyle olan varsa yazsn
Beraninannesii Zekiiiiii Akıntı varsa bir çocuk doktoruna danışın. Bizimde öyleydi zibina leke şeklinde 1damla kan görmüştüm götürdüm gümüş çubuk ile yaktılar Sonra iyileşti
Esrakrhn Zekiiiiii zıbına bi iki kez kan değmesi normal sayılıyor iyileşiyor çünkü ama sızıntı şeklinde sürekli kanıyorsa dr götürmeni tavsiye ederim canım
Beraninannesii Zekiiiiii Ay onlar çok abartıyor herşeyi Allah aşkına gümüş nitrat ile yakıyor (Yakıyor dediğimde acısız ağrısız bir işlem) sonra oraya bir parça steril bez koyuyor tamam bu kadar 🤦🏻♀️ korkma Allah’ın izniyle.🥰
Mavisinannesi1804_ Beraninannesii merhaba benim bebeğimde 26 günlük hala düzelmedi yarın doktora gideceğim bu yakma işi ağrısız değil mi nasıl oluyor anlatır mısınız hiç bilmiyorum
Aleynalmira Zekiiiiii ben küçükken benim göbek bagimi kısa kesmişler hep gobegimin içinde sarı sıvı gelirdi bu yüzden enfeksiyondan sürekli hastanede yattım mı biliyorum
Cagmer Zekiiiiii aynı durumdan dolayı gecenin bir yarısı acile gittim ben ama hiç bir şey yokmuş canım. Bir kaç güne düzelecek merak etme yine de için rahat etmezse git tabiki ama bizim de çok geç iyileşti. İltihaplandı falan sandım korktum ama normalmiş.
Cagmer Zekiiiiii hatta sana görsel atacağım bak böyleydi aklım çıkmıştı