neslyyy Kızlar bebeğim 14 buçuk aylık bıngıldağı açık canım çok sıkılıyor böyle geç kapanan bebekler var mı
Haydinn neslyyy 18. Aya kadar bildiğim kadarı normal canım endişelenme hemen bi muayeneye gittiğinizde doktorunuza da tabi ki danışın küçülmüştür kapanmak üzeredir belki
Momylion neslyyy benim oğlumda 15 aylık geçen doktor dedi biraz fazla açık bı ultrasonla bakalım dedi ama şükür bişey çıkmadı bide d vitamini eksik çıktık tekrar damlaya başladık muhtemelen zamanla küçülür en geç 2 yaşa kadar kapaniyor
neslyyy Haydinn işte canım baya açık ona sıkılıyor canım avuç içi kadar vardı belki biraz küçüktür ama ne zamandır aynı ebemiz 18 aya kadar bekleyelim d vitaminine devam edelim dedi
Haydinn neslyyy anladım canım ama kimi bebekte 2 yaşını da bulabiliyor bu durum sıkma canını sen 18. Ayda güzel haberlerini alırız inşallah 🤍
Ygzz neslyyy bizimde bıngıldak büyük kafa da büyük olunca doktor ultrason çektirdi. Ebe değil de bi çocuk doktoruna gidip sorabilirsiniz o sizi yönlendirir. Hem sizin içinizde rahat eder
neslyyy Ygzz gideceğim canım inşallah kafası büyük değil normal ama bıngıldağı açık acilde çocuk doktoru da bakmıştı d vitaminine devam demişti
neslyyy Momylion şükür rabbim bütün evlatlarımızın sağlığını sıhhatini versin. İnşallah benim oğlumunda kapanır