Merveahmettoprak Kızlar 24 günlük bebeğim kafasının arkasında kemik belirgin sol kısmında neden acaba ya
Zeyzeh2 Merveahmettoprak canım henüz kafa kemikleri oynar vaziyette normal doğumda yaptıysan doğarken o kemikler üst üste gelerek doğumu kolaylaştırır ama büyüdükce yerlesiyorlar yerine merak etme
Deletedmom_79 Merveahmettoprak internete bakmayı bırak kafayı yersin yoksa. 24 gündür hayatta sadece arka bıngıldak bölgesi o kastettiğin yer kapanmadan önce simetrik değil hissedersin bende emzirme pozisyonumdab dolayı prmağımla kafasında şekil bozukluğu yaptığımı sanıyodum dokunduğum yerleri.
Merveahmettoprak Zeyzeh2 öyle mi . Yani bide her hafta doktora gittik sarılık vs kontrolleri vardı doktor anlarmıydı öyle mi hastalık olsaydı ? Baş ölçümü yaptı hep yani bişey demedi
Zeyzeh2 Merveahmettoprak nirmal dogum yaptıysan büyük ihtimal o yüzdendir birazda zor dogumsa zaten iyice sijisiyor bebek ama yinede kontrole gidince doktoruna söyle ama sıkıntı etme yoktur inşAllah bisey
Zeyzeh2 Merveahmettoprak tabi ki doktorlar eliyle bakıyorlar bebeklerin kafalarına zaten çokta yeni daha bu dönemde kafalarında o şekil çıkıntılar oluyor kemikler zamanla oturuyor yerine ben bı kaç ay dokunduğunda elime çıkıntı geliyordu aralarında ki boşluğu bile hissediyordum
KubeyHatun Merveahmettoprak kafasının arkasında ikisi de çok belirgindi. Öndekiler hala belirgin. Doktor rahat ol dedi. 🌸