Azra_4444 Arkadaşlar bu emzirirken diğer gögüs sürekli akıyor ya da çocuk bıraz geç emse akıyor bu akma ne zaman bitecek 40 ımız yeni çıktı. Sürekli gögüs pedi ile yaşıyorum can sıkıcı bi durum yaşayan bilir ne zaman son buluyor bu durum?
Sedoa_ Azra_4444 4 aylık civarı bitti benim akması süt terbiye oldu sanırım. Mochi süt toplayıcı ile toplayın içmezse buzluğa atın ileride lazım olur
Kuzularinanasi Azra_4444 1 yas olucaz hala gogus pedi kullaniyorum😆yani kisiye gore degisir bu surec ama ilk zamanlar kadar olmasa da yine de bazen dolup akiyor sagim yaparken veya emzirirken oyuzden pedsiz duramiyorum
nefertitiwoman Azra_4444 neler çektim bu süt akmasından çareyi yıkanabilir göğüs pedinde buldum birinde emerken diğerinde ped oluyor çok sorun olmuyor o şekilde ama yavaş yavaş azaldı gibi biz de 42 gün olduk terbiye oluyor sanırım öyle oluyormuş zamanla
TimurS Azra_4444 benim bebiş 10 aylik oldu hala akıyor ama öyle ilk zamanlarki gibi sık ve yoğun degil uzun sure emzirmemissem birini emzirken diğeri akıyor.Durup dururken akıyor şükür
Hdyemrecyln Benim bebegim 3 buçuk aylık hala akıyor ama ben mutluyum ya sütüm olmasaydı diye düşünüyorum veya ya kesilirse o yüzden varsın aksın göğüs pedi kullanıyorum bende 💫
anneligedair Kuzularinanasi Merhaba 1 yaş dediğiniz için tecrübelisinizdir sormak istedim başlık da açtım aslında ama emzirirken bi göğsünüzün küçüldüğü oldu mu diğerini daha çöl emzirdiğiniz için
urazcim-1010 hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama 4. ayda düzene girdi geçecek tadını çıkarın her günün 🙏
Kuzularinanasi anneligedair benim ztn bebeklerden once de buyukluk olarak esit degildi😆cok az da olsa ben fark ediyordum.emzirirken sag kucuk sol daha buyuk.ilk aylar daha da belirgindi.gogusler terbiye olunca o siskinlik hali gitti acikcasi ama esit emzirmeme ragmen en bastaki gibi sag daha kucuk benim
minniks Azra_4444 3.5 aylık hala akıyo ilk zamanlar durduk yerede akıodu o kesildi ama birini emzirirken digerinden akması hala devam ediyo