Defneada- Kızlar bebekleriniz kaçta uyuyor ne zman yemek veriyorsunuz gece acıkıp uyanıyor mu? Benim bebeğim biberon almıyor mama içmiyor anne sütü ve ek Gıda sadece bazen sabaha kadar mememde kalıyor sanırım sütüm yetmiyor gece uyandığı zaman ne verebilirim?
Asym33 Defneada- 12 aylık akşam 8 8.30 gbi gece uykusuna geçer gecede iki kez kalkıyor aslında 1 yaşından snra artık gece beslenmesi kesilmesi gerekiyor yavaştan kesmeye çalışan bakalım beni ne bekliyor bilmiyorum 😂
Selveraytkn Defneada- 16 aylık 12 aydan itibaren gece beslenmesini kestim gece yatarken mama içer uyur bazen 1 bazen 2 kere kalkar önceden su verirdim ama onuda uzun zamandır vermiyorum emzigini veririm yanında yatarım uykuya dalınca yerime geçerim
Merveondes Defneada- bebeğim 17 aylık 21-21:30 gibi uyuyor yatmadan 1 saat önce yediriyorum ama gece illaki emmek için kalkıyor 1-2 kez. Artık sütümüz onları tamamıyla doyurmaz bence tiryakilikten istiyorlar 😅
asiltonunmommysi Defneada- 15 aylıkken gece beslenmesini bırakmıştım şu an 20 aylık en son 8 gibi falan akşam yemeği yeriz uyur sabah 6 7 gibi kalkar. Emmeyi tamamen bıraktık bıraktığımızdan beri sabah aç kalkıyor ama dayanıyor büsküvi falan bi şeylerle geçiştiriyor kendi gidip alıp yer kahvaltıya kadar takılır o şekilde. Açlıktan uyanmıyor. Toktur 17 aylık çocuk alışkanlıktan memeye sarıyorlar gündüz yeterli besleniyorsa acıkmıyorlar zaten
KumsalDerya Defneada- ewet ya gece iki defa mama veriyorum genellikle gece yer gündüz pek aklına gelmez çorbadan başka birşeyde yemez mama çorba sadece yoğurt yerdi bıraktı yemiyo artık
Defneada- KumsalDerya canım aynı durumdayız gündüz doğru düzgün yemek yediremiyorum ama gece gözleri kapalı yiyor bir şekilde napcaz bilmiyorum
KumsalDerya Defneada- uyku düzeni çok bozuk ayarlamaya çalışıyorum olmuyor önceden uyku düzeni vardı şimdi yok alt dişi patlamış dünde az ateşi vardı
Elfelf475 Defneada- su içirip uyutun. 3 4 gun ağlıyor zorlanıyor. Ama uyanmak bir akışkanlık gibi. 3 günde alısıyorlar. Biz 13 aylıkken atıştırdık. Emzirip uyutuyorum sabaha kadar uyuyor. Hasta olmadığı sürece de uyanmaz geceleri
GSevilay65 Defneada- 16 ay 14 günlük kızım akşam yemeği yio az da akşam yatacağı zaman devam sütü ve su icio 8.30 da gece uykusuna yatio gece kalkmio sabah 8.00 de uyanio gündüz tek uyku ,12.00 , 14.30 arası öğlen uykusu