Ilkannelik dayes benim boyum 1.55 vizon olan diz altı midi boy geliyor bana yeşil ise dizimin bir tık altında hemen
Ilkannelik dayes merhaba elbiseyi alacak mısınız bir kişi daha sordu da o almak haber verirseniz sevinirim 🌺
superkahramanbiranne Ilkannelik dışarda rahat giyinip evde süslenme taraftarıyım . Evde giymeye böyle kıyafetlerle dolu gardolabım dışarıya iki tunik iki pantolonum var 🙈 ben olsam satmaz evde çeşit çeşit kombin yapar akşam yemeğine kocama süslenirdim 🤣
Ikicocukbiranne superkahramanbiranne bende biraz öyleyim bi de kazak vs var etekle giyebilir aslinda kazağı diye düşündüm. Kıyafetleri yeni duruyor yıpranmamış
Ilkannelik Ikicocukbiranne evet birde temiz bakarım kıyafetlerime sizce hangisi giyilebilir etekle falan 😌
ellerimtombik1 Ilkannelik ben de de elbiseler var bakmak sterseniz tesettüre uygun elbiseler ben de feraceye geçtiğimde elbise de gitmeyeceğim den satmak istiyorum ilgilenir misniz 😊
dayes Ilkannelik evet evet alacağım fırsatım olmadı telefonu elime alamadım şimdi indireyim uygulamayı ben webten bakmıştım
ellerimtombik1 Ilkannelik gardırop da var buraya da attım detaylı isterseniz de atarım ancak bu kadar cekebilmisim 😊
Ilkannelik minikMarquez elimde şu an pudra ve kırmızı kazakla hırka takımı kaldı s beden üçünü düşünürseniz toplu fiyat çıkarayım yoksa ayrı ayrı fiyat istermisiniz
minikMarquez Ilkannelik bende kırmızının aynisi mevcut diğerleri olsaydı toplu alırdim nasip demekki sadece pudra olanı ne kadara verirsiniz