PatronBebek Merve_23 komşumun oğlunda var. Çocuk büyüdü ama ilk baş biraz zorlandılar. Geçmiş olsun sizede
Gzdeymn Merve_23 benim bebeğim de de aynı teşhiş var şuan 4 aylık büyüyorlar sadece dikkat etmek gerekiyor tabi ilk başlar da çok zorlayıcı bir dönem okul çağında falan da zorluklarımız olucak biliyorum ama alışıcaz zamanla
Dilber000 Merhabalar bugün beni de ebe aradı topuk kanında bu değer yüksek çıkmış acaba nasıl bir hastalık lütfen bilgi verir misiniz
esmaorcin Biz de aynı durumdayiz 2.2 çıktı . Akrabalık yok. 3.topuk kanini aldılar bekliyoruz inşallah hepimizin sonucu güzel çıkar
Dilber000 esmaorcin bizde de durum aynı bugün verdik kanı inşallah temiz çıkar . Değeri söylemediler göremiyorlarmış sadece anormal yazıyor Muş
Dilber000 esmaorcin 1. Topuk kanında nasıldı sonuç , ve bebek kaç günlüktü verdiğinizde sarılık ta sonucu değiştirebiliyormuş
esmaorcin Aradı hemsiremiz şimdi olumlu geldi sonucu inşallah sizin de aynı olumlu olur . İlk ikisi alınırken sarılık vardı yenidoğan yoğun bakımda idi zaten ondan olabilir dediler
Dilber000 Canım bizim de temiz çıktı çok şükür 😀 çok mutluyum sizin adınıza da sevindim , sağlıklı mutlu günler diliyorum