Efy Merhabalar herkese kızım 8,5 aylık ama ne emekleme var ne başka birşey otururken bile bi kaç dakika sonra sağa sola devriliyor ya yatmak istiyor yada yürüteçte durmak bebeği böyle olan var mı merak ediyorum 🤔
Nebicimanne Efy 10 aylik emeklemiyo geri geri surunuyo sadece , ben tutturunca ktuk kenarina tutunup camdan. Bakabiliyo ama kendi kalkip tutunamiyo 🙄
giz Efy yuruteci cok kullanmayin derim ben. Devrile devrile bi sekilde ogrenir. Yurutec biraz tembellestiriyor malesef 😊
AzraSare Efy bizde 8.5 aylığız ve aynı durumdayız. Emekleme yok ama adımlamak istiyor kollarından tutturup evde gezdir hoşuna gidiyor. Otururken de sıkılıyor yüz üstü durması zaten çığlık kıyamet 😊
AzraSare Efy bizde 8.5 aylığız ve aynı durumdayız. Emekleme yok ama adımlamak istiyor kollarından tutturup evde gezdir hoşuna gidiyor. Otururken de sıkılıyor yüz üstü durması zaten çığlık kıyamet 😊
Mmeltem2801 9 ay 4 günlük, emekleme yok , yürümüyor . Arada sağa sola dönüyor . Uzanmaya çalışıyor oyuncaklarına , anne diyor , meme diyor mama diyor . Başka bir şey demiyor . Doktor normal dedi 😂 kabullendik bizde normal 😂😂
Gzd2010 Efy benim oğlumda 8 ay 5 günlük bizde emeklemiyoruz malesef oturma konusuna gelince oturabiliyor ama çok çabk sıkılıp kendini attırıyor hemen yüz üstü zaten koyduğum dakka kıyamet kopuyor. Yürüteçi eh iste en fazla onda kalabiliyor oda 20 dk falan ama onuda dr önermiyor desteksiz yürümeyi geçiktiriyormuş ilk adım arabasını önerdi çunkü ellerinden tutup adım atmayı çok seviyor.
Caglaa Efy kızım 10 aylk daha yeni yapmaya başladı. Emekleyenee kdr oturamiyodu dediğin gbi sağa sola devriliyodu düşüyordu hep. Ama ellerini kullandktan sonra oturabiliyor artık. Yani bekle birden bire yapıyorlar 2-3 gün içinde emekleme pozisyonunda durdu geri geri gitti sonra birden emeklemeye başladı.