12sukran Dikey elektrik süpürgesi kullanan memnun olan annelerim cok pahali değilde elimin altında olsun istiyorum onericeginiz kullandığınız memnun kaldığınız var mi A101 e fantom olanı geliyor kullanan var mı yardımcı olur musunuz
drns 12sukran bende arıyorum fakir iyi gibi fiyat olarak performans olarak yorumları güzel ama araştırma içerisindeyim
sleepymom 12sukran a101 den değil ama bende Fantom pratic-s 1200 500w olanını kullanıyorum çokta memnunum geçen yıl indirimden 280 liraya almıştım günlük kullanım için çok pratik ve çekim gücü baya iyi bakın isterseniz
menek16 12sukran Bütçenizi bilemiyorum ama bosch 8 serisi kullanıyorum çok memnunum hatta benden sonra 3 arkadasım daha aldı
papatyam-34 12sukran bana hediye gelmişti fantom ama ben memnun değilim aslında çekimi iyi ama motoru arkadan üfledikçe her yere saçılıyor yerdekiler mesela ben toz çay dökmüştüm hemen alayım dedim ben önden süpürdükçe o arkadan üfledikçe daha çok çay oldu 😂
Meteninanasi 12sukran bu fiyatlara şarjlı bulamazsın çok zor ama bile bi tane geliyor bi kaç kişi de gördüm günlük için iyi diyorlardı
drns 12sukran fakirin uygun iyi olanları var 3750 liraya da var 5750 liraya da var uygun ama çekiş gücü aparat şarj süresi olarak iyiler bosch 7 serisi var 5700 liraya benim gönlümde bosch almak var nasip 😂
12sukran Meteninanasi bu fiyatlar da olmasa bile çokta pahali olmasn istiyorum onericeginiz var mi oyle şarjlı
Cigdemss 12sukran bende eskiden kırmızısı vardı 2 aüpürmeye sapı gitti. Şimdi ufak tefek için fakir kullanıyorum yetiyor
ehlenmomyy 12sukran fantom mükemmel kullaniyorum parcalarinin yikanmasi cok guzel ve cekiş gucu hali kaldiriyor