Tugbademir1181 Oğlum sünnet oldu 6 gün hala ağlıyor zeytinyağı kullanan var mı nasıl kullanicam beze yapısiyor
Teomom1 Tugbademir1181 benim oğlum da evde oldu. Zeytinyağı ya da kantaron yağı kullanın demişti sünnetçimiz. Ben kantaron yağı kullandım. Ama yine de doktorunuza bir danışın. Apartlı mı sünnetiniz?
Eminos Tugbademir1181 benim oglumda evde sunnet oldu dikisli yontemle bardak kapatin bizde hic beze yapisma gibi bi durum olmadi gayet iyiydi hatta buyuk oğlum hastanede sunnet oldu ondan daha hizli iyilesti evde yapilan sunnet
mrsjale Tugbademir1181 bende 4 buçuk aylıkken sünnet ettirdim doktorumuz fito krem vermişti başka bişey sürmemi kesinlikle istemedi o krem baya iyi geldi çabuk iyileşti tavsiye ederim
Shdaa Tugbademir1181 benim oğlum 43 günlükken sünnet ettirdik sadece zeytin yağı kullan demişti doktoru 10 günlüktü dikişleri düştü bir sorun yaşamadık cok şükür
Belinaytuana Gokidiles Allah kahretmesin be seni hastanedeyim refakatçi olarak tüm hastane bana soyleee bir baktı 👀🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣
anataraf1leoparbenim Fito krem yazmıştı bize reçeteyle 10 TL felan direk alırsanız 20 civarı olabilir
Bebegimm1 Tugbademir1181 zeytinyag asitli ama orayı yakabilir size antıbıyotıklı krem vermedi mi doktor 6 gün uzun olmuş bi doktora mı gitseniz beze temas etmesin diye sünnet kulodu yada karton bardagın yarısını kesip koyabilirsinz doktor bana bardak koymamı söylemişti 2 aylıktı
Tugbademir1181 Bebegimm1 ben krem kullandım ferucin sünnet kremi onu da bugün bıraktım zeytinyağı sürdüm
Bebegimm1 Tugbademir1181 anladm ama 6 gün uzun sürmüş yerinizde olsam doktora götürürdüm hemen çnkü benmki sadece ilk gün agladı oda 10 dk kadardı 6 gün boyunca aglıyorsa yolunda gitmeyen bir şey vardır
mrsjale Tugbademir1181 evet ben direkt üzerine sürdüm eldiven kullandim ama çok çiğ bi yara olduğu için steril olsun diye her ihtimale karşı çünkü enfeksiyon durumuna çok müsait oluyo ilk günler sizin yavrunuz da hemencik toparlar inşallah çok geçmiş olsun
Eminos Tugbademir1181 karton bardagin alt kismini kesin hava alacak sekilde olacak tamamini kesin o sekilde kapatin gerekirse buyuk bez baglayin iz kalmaz
Teomom1 Tugbademir1181 biraz fazla uzun sürmüş ağlamaları. Bizim iki günde düzelmişti. Doktora gösterin mutlaka.
minderbob Tugbademir1181 evde kime yaptırdınız? 6 gün normal değil doktora götürün çocuğu. Hey Allahım yaa mis gibi hastane ortamında cerraha yaptırmak varken niye böyle hayati bişeyi riske ediyorsunuz? Yazık çocuğa ilerde sıkıntı yaşarsa ne olacak?
Dnz15 Buzdolabı poşetini küçük küçük kesin poşeti kremi yayıp direk üstüne koyun bezini de kapayın hiç bişey olmuyor