EbrarKerem 6 aylık bebegim normal dogum yaptım ama hala aynı kilodayım ve emziriyorum nasıl zayıflayabilirim hiçbir kıyafetim olmuyor ve kendime yakıştıramıyorum önerisi olan paylaşabilir mi🌸
Ronron EbrarKerem benimde bebeğim 9 aylık 20 kilo almıştım 10 kilo verdim 10 kaldı pazarrtesi spora başlcam inşllah veririm 😂
Uffsananebeslk EbrarKerem Doğumdan sonra insan vücudunun değişebileceğini düşünüyorum. Bu sebeple bildiğimiz diyet kilo verdirmeyebilir. Alerjimiz olan besinleri belirleyip onları tüketmesek belki daha kolay verebiliriz
Asldrk EbrarKerem Bende aynı dertlerdeyimmm bugün yememeye karar verdim bol su içip sadede çorba yemeyi planlıyorum
EbrarKerem EbrarKerem bazıları detox suyu içiyor tarçınlı elmalı sizce emziren anne için uygun olur mu bilgisi olan var mı
Aytac1234 Merhaba, biz 9aylik olduk, emziriyorum, diete başladım, sütüm neredeyse kesiliyordu, ben de 3-4 kilo vermiştim, ama mecbur yeniden yemeye başladım, o 3.4 kiloyu yeniden aldım)) ne yapayım ben de bilmiyorum, spor da bir etki yaratmıyor
EbrarKerem Aytac1234 bendede öyle oldu gerçekten diyete başladım ama sütüm azaldıgı için bıraktım tekrar kilo aldım🥺
Ysgl26 Cznım nu tamsmen bünye meselesiben sezaryenden sonra 3 ayda 20 kilp verdim hiç bişy yapmadım afedersin hayvan gibi de yiyodum. Zaten çabuk kilo alıp verebilen bi bünyem var . Ama emzirirken diyet yapmsyın. Spor yapmanız gerek ciddi manada.
sayre EbrarKerem detoks suyu normal su gibi düşünebilirsin tabi ki tuketebilirsin sadece suya güvenip beslenmeyi azaltmamaniz gerekir Bunun yanında günlük 10 bin adım ve beslenme çok önemli (Diyetisyenin bu arada)
Haydiellerhavaya EbrarKerem canım gün içinde yoğurtla Yulaf yemeni tavsiye ederim Yulaf çok iyi süt yapıyor ve tok tutuyor. Kalori olarak da düşük.
Ececiiim EbrarKerem doğumdan çıktım 10 kilo verdim diyenleri aşşırı kıskanıyorum. Çünkü bende öyle olmadı. 46 günlük taze anneyim dikkat etmezsem asla zayıflayamıyorum. Emziriyorum emzirmek kilo verdiriyo diyorlar hani nerdee 🥲🥲