tombikdonerkankasiiskender Kızlar saçlarım dalgalı ve kuru çok uzun değil ama böyle yumuşacık olsun parlak olsun istiyorum ne önerirsiniz keratin bakım sütü gördüm internette dilan polatın markasıydı sanırım kullanan var mı hiç
keskebirazuyusam tombikdonerkankasiiskender bir kaşık Hint yağı, bir kaşık hindistan cevizi yağı karıştırıyorum dipler dahil olmak üzere duş almadan 1-2 saat önce bütün saçlarıma sürüyorum. Sonra girip duşumu alıyorum yumuşacık oluyor besliyor saçlarımı. Haftada 1 kere yaparım
Kizimcimmm1 tombikdonerkankasiiskender bacım dilan polat o şu bu hepsi yalan dolan düzgünce dermatolga git sana karışım verir onu saça uygula birde bol su sağlıklı beslenmeve kaliteli şampuan . O markalar para tuzağı hiç bi işede yaramaz saç içten beslemek lazım
Nurbost tombikdonerkankasiiskender ben bir haftadır kullanıyorum. Dediğiniz gibi saçlarım dalgalı ve çok kuruydu. Şampuanı ve bakım sütünü kullanıyorum gözle görülür fark oluştu bi haftada. Bence şans verebilirsiniz
tombikdonerkankasiiskender Kizimcimmm1 evet sizde haklısınız ben suyu çok az içiyorum malesef ondan demek ki