Melmir Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık doktorumuz yanaklarını gördü kuru atopik cildi var nemlendirici krem kullan dedi ama ne marka kullansam bilemedim bana önerebilirmisiniz kullandığınız varsa 🫶🏻
menek16 Melmir mustela stelatopia kullandık ama hiç sevmedim kutu bitmeden bıraktım la roche kullanıyoruz memnunum şampuan olarak da bioderma kullanıyorum güneş kremi olarak da trükid önerdi doktorumuz henüz deneyimlemedim
Ayseee60 Mustela her serisini kullandım işe yaramadı alerji doktorumuzun önerisiyle la roshe lipikar kullanıyoruz iyi geldi çok guzel nemlendiriyor
menek16 Melmir evet malesef ama baya gidiyor büyük olanı almıştım sadece ogluma kullanıyorum bir de bizim ciddi atopik ve egzamalı o yüzdem gözümüze gelmedi ne yalan söyliyim
Ckudll Melmir la roche lipikar baum kullanıyoruz 3 aylıktan beri çok memnunum alerjik bebeğim egzama çıktığı zaman yoğun sürüyorum hemen geçiriyor
muhmomy Melmir benim eşimin cildi de atopik. La Roche un kremini aldık üzerinde etiketi var hatta bebekler için de uygundur diye. Adama 30 seneden beri hiçbir krem iyi gelmemiş bu krem çok iyi geldi valla.