Fulya1108 Selam kızlar, oğlum 14 aylık ve geçen boyama sulu boyama vs çok faydalı olduğunu okudum. Şimdiye kadar hiç denemedik erken mi geç mi kaldık onu da kestiremiyorum siz ne zaman başladınız bu tür aktiviteye ?
Babyboys Fulya1108 eğer çocuğunuz ilgisi varsa verin bence motor becerisi kazanır kasları güçlenir 👏😊👍 her çocuk farklı çünkü
Seydameva Fulya1108 10 aydan beri veriyorum ben henüz pek anlamasada şuan biraz karalamaya başladı 11 aylık şimdi 🥰
Deletedmom_297 Fulya1108 ben veriyorum eline gidiyor duvarları boyuyor😀 arkadan Cansu elinde bez cifleee duvar temizliyoruz arkadan 😀😀😀 boyama kitabınla alakası yok 15 aylık kuzum
Mahinursmr Fulya1108 kızıma ben 9-10 aylıktan beri kuru boya veriyorum ilk basta doğal olarak bişey anlamadı simdi kalem kagıt buldugu anda bişeyler karalamaya başlıyor kendince bide bu yaz sil tahtaları gibi bişey var ya ellerinde taşıyorlar genelde kırmızı oluyor rengi ondan almıştık kızıma onada bayılıyor 😊
Balbebek_Egemen Seydameva sulu boyamı kuru boyamı veriyorsun benim oğlum müzik çubuğuyla müzik aletine vurmaya yeni başladı ama hunharca vuruyo 😂bende kalem tarzı şeyleri gözüne sokar DİE vermiyom
Seydameva Balbebek_Egemen kuru boya veriyorum bizim ki gözden ziyade ağıza sokmaya çalışıyor ama onları verdiğim zaman yanından ayrılmıyorum tabii Allah korusun 🥰
Minnakelifim03 Fulya1108 geç değil canım boylarla ilgili çok güzel aktiviteler var. Mesela farklı renklerde parmak boyalarından 1 er kaşık yere koyup üstünü küçük parçalarla kapat sonra bebeğinin eline oyuncak çekiç gibi bisey ver ve o parçalara vurmasını iste. O vurdukça alttan boyalar çıkıcak çok eğlenceli bi oyun. dilek_aydemir_ Instagram adresinde paylaşılmış bende ordan görmüştüm. Bu sayfada bebekler icin çok güzel aktiviteler var canım bi bak istersen
Sarisin Fulya1108 oğlum 14 aylıkken gelişim atölyesine götürdüm orda taş boyama etkinliği vardı denedik çok sevdi sıkılmadan heryerini boyadı taşın 😊
Fulya1108 Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim☺️ Demek ki tam zamanıymış yarın bu projeyi hayata geçirip boya malzemelerini alıyorum 🥰 özel köşe hazırlayan var mı minik masa sandalye gibi ?