Oğlum 18 aylık eşim sağolsun doğdu günden beri hep destekcimdi bebek bakımı konusunda yedirmesi içirmesi tam bir Anne gibi o kadar titiz yaklaşır herşeyine herşeyi en iyi yapmaya çalışır oğlumda artık büyüdü algıları açıldı eşim işten gelince veya evdeyken asla eşime nefes aldırmıyor örneğin eşim lavaboya bile tek gidemiyor sürekli babasının kucağında olmak istiyor eşim yemek yerken bile oğlum illa babasının kucağında olacak öyle olunca bende üzülüyorum adam rahat bir yemek yiyemiyor gece uyanıyor babayı istiyor beni istemiyor eşim kucağına bir almasın dünyaları yıkıyor eşim tabi seve seve ilgileniyor ama bir noktada çok yorulduğunu görüyorum özellikle adam yemek yiyemiyor asla oğlumu ben kucaklıyorum balkona görüyorum kafası dağılsın diye ama yok babanın evde olduğunu biliyor illa onun kucağına gidecek ne yapmalıyız bu durumda sizde buna benzer şeyler yaşıyor musunuz? Ben eşime göre biraz kuralcıyım acaba bu şekilde yaklaştığım için mi çocuk benden kaçıyor beni istemiyor diye düşünüyorum bir yerde okumuştum aslında çocuklar kuralı çok sever diye ama anlamadım nasıl bir yol izlemeliyim eşim evde yokken de benim peşimden ağlıyor eşim varken bana asla ama asla gelmiyor düşman kesiliyor sanki🫠