Mervecannn Kızlar merhaba kızım 3 yaşında ama hareketleri çok değişti istediği olmayınca deliriyor, mesela bir şey istiyor evde yoksa sinirleniyor , her gördüğünü istiyor , arada ısırıyor bu süreci nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
Bfgm Mervecannn benim kızımda 32 aylık aynı hareketler benim kızımda da var . 3 yaş sendromu diyorlar 3.5 yaşında durulacakmis sabırla bekliyorum bakalim
Zlm Mervecannn öncelikle kolay gelsin sakin ve kararlı olmalısınız sınırları olduğunu bazı şeylerin olamayacağını bilmeli ağlıyo isiriyo falan diye istediğini elde ederse bunu yapmaya devam edecektir ilk okula giderken bile o yuzden düzgünce neden olamayacağını anlatabilirsiniz onun yerine başka birşey teklif edebilirsiniz dikkatini dagitabilirsiniz yada sakinlesmesini bekleyebilirsiniz hangi yöntem çocuğunuzda ise yararsa hayatınızda yeni bı değişiklik olduysa sebebi o olabilir imkanınız varsa kursa falan götürün belki sosyallik iyi gelir
Prens3456 BuzluKahve test yapmadılar ama çocuğum gerçekten hareketli bir çocuk zaten içeri girer girmez durmadı sağa sola doktorun masasına falan çıktı
BuzluKahve Prens3456 Anladım. Size tavsiyem henüz çocuğunuzu tanı konuldu diyerek bu şekilde etiketlemeyin. Hiperaktivite çocuğum sadece çok hareketli olma durumu değil, tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık. Kesin tanısı da aslında en erken okul çağında psikiyatrist tarafından konuluyor.
Prens3456 BuzluKahve zaten açıkcası başka doktora da götüreceğim gerçekten öyleyse önüne geçelim dizginleyelim diye. Zaten psikiyatrist koydu tanıyı. Ama 5 dk içinde konulmuş bi tanı