incitanem3 Bebeğim elinden bişey alınca yada istediğini vermeyince çok sinirleniyor çığlık atiyor bağırıyor vuruyor hemen geçiyor ama siniri hemen kandırıyorum böyle olan varmı ikizler burcu bu arada 🤣🤣
aysekaran incitanem3 10 aylık oğlum istediği olmayınca ağlıyor yine vermezsem tıkanmış gibi yapıp öksürüyor ilk yaptığında çok korktum ama tepki vermeyince hemen susup yüzüme baktı ağladığı şeyleri yapmıyorum bende aglayabilirsin istediğin kadar hemde özgürsün diyorum gidiyor başka şeylerle oynuyor 😅😅
incitanem3 Araseymen kendine vurmaya da başladı 🤣 ya şu aralar değil ama 5 aydan 10 aya kadar beni çok yıprattı istemeden bağırdım kızdım kendime vurdum ağladım uyumuyordu hiç acaba bunların etkisi mi diye çok korkuyorum
incitanem3 aysekaran yaaaa o öksürük boğulma numarası birtek bende sandım birkaç kez boğazında kalmıştı yutmadigi için boğulmayi öğrendi ondan yapıyor benimki de sürekli birden tıkanmış gibi öksürüyor kızartıyor kendini manyak 🤣
aysekaran incitanem3 oynatmayı iyi biliyorlar annelik vicdanımızı kullanıyorlar işte ufacık boyu var türlü türlü huyu var 😅