Nurguven Bebeğim geceleri kalkmıyor mesela 1de yatıyor 9 da kalkıyor yani onuda kaldırırsam ıyandırmalımıyım geceleri ?
Didem01 Nurguven benim de 2 buçuk aylık oğlum aynı durum var geç yatıyor 12 kesin oluyor saat 7 den önce uyanmıyor uyandırıp emzireyim mi diye düşünüyorum. Araştırmalarıma göre 4 saatte bir emmeleri gerekiyormuş. Uyandıracağız mecbur.
Mercey01 Nurguven uyanmadan emiyor genelde Bebekler 3-4 saatte bir o şekilde emzirin ilk 6 ay. Sonra gerek yok.
agustos-37-15 Nurguven bizde 2 ay 18 günlüğüz mesela geceleri 2 de bazen 3 de uyuyor sonra sabah tekrar 6 da kalkıyor yani gece bir kere falan emmiş oluyor çok normal artık huy değiştirdiler canım
agustos-37-15 Nurguven ama seninki kaç saat emmemiş oluyor canım sen muhakkak tatbiki uyandırıp emzirmeye çalış
Yujadab Nurguven benim bebeğimde 2 buçuk aylık geceleri hala max iki saatte bir uyanıyor 😬 sizinki nasıl uyanmıyor sabaha kadar maşallah ya neyle besleniyor acaba? Benimkindemi sıkıntı var acaba çok sık acıkıp uyanıyor tükeniyorum uykusuzluktan 😬
Nurguven Yujadab Yujadab biz meme ve mama olarak gidiyoruz günde 3 kere mama alıyor gece yatarkende iki göğsümüde emziriyorum ve 60cc mama veriyorum
Pdr 4 aylık 1/2 saate uyanıyor. Çok uzun bi süre değil mii. Bence 3 saati geçmeden alın kucağınıza emzirin. Ben 3 ayına kadar saat ayarlayıp uyanıp emzirdim, şimdi kendi uyanıyor saat kurmuyorum