Aylizimmmm Kızlar günaydın 2 ay 9 günlük bebeğin dünden beri 2 saate 90 ml mama içen bebeğim 30 anca içiyor sürekli ağlıyor sanki canı yanıyor gibi uyumuyor bu atak mı oluyor
Yekbarnes Aylizimmmm benim de 2 ay 5 günlük oğlum, bir kaç gündür böyle sürekli ağlıyor meme reddi vardı iyice bıraktı. Sabaha karşı 4-5 gibi ayaktayız
Bebisss03 Aynı benim bebeğim bence tamamen atak dün 2. Ay kontrolümüz vardı doktor da çok normal Bu aylarda oluyor dedi çok fazla zorlama beslenmesi konusunda ama 4 saati geçmesin dedi 🤦🏼♀️
Aylizimmmm Bebisss03 hadi ya bende zorluyordum ama çok zor ağlıyor hiç bir şekilde susturamiyorum dünden beri ayağımda sallıyorum
Bebisss03 Aylizimmmm 2-3 gün önceye kadar benim bebeğimde öyleydi canım felaket ağlıyordu memeye gelince kıyameti koparıyordu beyaz gürültüyle ayağımda sallayarak sakinleştiriyorum sakinleşince içiyor ancak sütü şimdi düne göre falan daha iyi
Aylizimmmm Yekbarnes bizimki de aynı gece güzel son 10 gündür o sabah 5 de ne oluyorsa ne uyuyor ne de rahat duruyoe ondan sonra uyku yok.bizde de mama reddi resmen meme reddi doğduğundan beri vardi zaten emmedi . Mamaya mi basladiniz meme reddi de zor olur
Aylizimmmm Deniz06 hadi yaa bizim aşıdan sonra olmadı ama ben yaptığımız günün sabahina kadar 6 saatte bir parol verdim belki ondan rahattı
Aylizimmmm Deniz06 şu an aşıdan değildir diye düşünüyorum ama 1 hafta geçti ya sizin hemen asi üzerine mi olmuştu
Deniz06 Aylizimmmm evet aşının ertesi günü başlamıştı atak. Benim bebeğim her aşıdan sonra bir anormalleşiyor.