cennetkokuluyavrum Selam kizlar Emziren anneler icin lactamil sutlu icecegi artirmak icin kulanan varmi faydasini icipte goren oldumu sagarak sut veriyorum sanki goguslerim yumusama olup sutum azalmaya basladi bu sutle arttirabilirmiyim
hunilimomy cennetkokuluyavrum bende denedim bende de işe yaradı ama yanında bol su bol yeşillik ağırlıklı beslendim
cennetkokuluyavrum hunilimomy bol su iciyorum sebze vs ama baya yumusadi gogusleirm gerci saginca erken bitme oluyormus duyduguma gore bebegim emse keske cok denedim emmiyor simdi sut gelmiyor yetucek kadar mama takviye yapinca mamyida tukuruyor nabicagimi sasiridm 😔
hunilimomy cennetkokuluyavrum göğüslerin yumuşamasinin sebebi göğüsün terbiye olmasından kaynaklı eger imkanınız varsa emzirme danışmanlarından yardim alın daha faydalı olur
cennetkokuluyavrum hunilimomy terbiye nedir acaba ben zaten eziremiyrum almiyor basindan beri sagirum ole veriyirum sutumu zor oluyor ama mecburen bole sutumu icsin diye ugrasiyrum
hunilimomy cennetkokuluyavrum süt kanallarının kendini düzene sokması ilk günler kadar şişkinlik ve dolgunluk olmaz zamanla süt kanalları düzen oluşturduğu için göğüslerdeki sertlik o doluluk hissi gider hatta bazen bomboş gibi olur ama süt gelmeye devam eder merak etmeyin. Evet sağım sütü azaltır derler ama siz yine de beslenmenize uyku düzeninize dikkat edin
cennetkokuluyavrum hunilimomy tesekkurler anldim evet bos gibi memeler bazen devam ediurum ciktigi kadar aliurum sut uykusuz kaldim bir kac gecede oda etkiliyor demek
cennetkokuluyavrum hunilimomy 😔biraz uykusuz geceeler geciriyuz 4 ay atagimi anlqmadim surekli huysuz agliyor haliyle uyku uyunmuyor