Hfzhnfcls Gaviscon inf kullanan varmi doktor verdi fakat piyasada bulunan bir ilaç değil bu ilacı kullanan anneler tecrübeleri nelerdi bebeğim öksürüyor sürekli 2 ay 15 günlük bebeğim
Benimdunyamm Hfzhnfcls reflü için kullanılıyor ama piyasada yok bize verdi ben aşırı bir faydasını görmedim bir daha da almadım
Hfzhnfcls Minelinannesii34 bugün aldim henüz denemedim bebegimde öksürük var ondan reflu yapabilirmiş deniyecem ins faydasını görürüz
Minelinannesii34 Hfzhnfcls bizde de öksürük 2 gündür başladı kusmayı sürekli var gastrotuss kullanıyorum gaviscon şurup kullandık geçirmedi
Hfzhnfcls Alparslanim1 ben buldum aldim emziriyorum sagip karıştırıp vereceğim doktor öle dedi siz faydasını gördünüz mü peki
Alparslanim1 Hfzhnfcls hiç bir faydasını görmedim malesef tam tersi zararını gördüm kabızlık yapar dedi doktor şurubu için 10 güne bir kaka yaptı hep oğlum. Şimdi gaviscon bıraktık gastrotuss baby başladık
Hfzhnfcls irva bizde de yeni başladı öksürük bende üşüttüm mu dedim acaba bebeği bakalim ins faydasını görürüz
Hfzhnfcls Alparslanim1 hadi ya valla ne kullanacağımızı şaşırır olduk herşeyden medet umuyorum şahsen