mom_of_two Ek gıdaya geceli 1 ay oldu ama ben kahvaltısını nezaman yaptirmam gerek bilemiyorum yani gece uykusundan uyanınca mı yoksa birinci uykusundan sonramı? Bebeğim iştahsız yemek kabuk etmek istemiyo acaba saatlerini ayarlayamadığım için mi?
Elika00 mom_of_two ek gıdaya geçeli 1 ay olduğu için canım. Tek öğün vermen gerekiyor azcık yese yeterli doyumluk yedirmeye gerek yok. Sadece kahvaltı da vermene gerek yok öğlen 3-4 kaşık çorba da versen olur açken ver
ShuraMeyra mom_of_two sabah kalkar kalkmaz biraz ac kalmak her insan bunyesinin istedigi birsey. Ama ikinci uykusuda biraz gec gibi. Bence uyandiktan yarim saat sonra kahvalti vermeniz en mantiklisi. Zaten 10 dk oyalanmayla giyinmeyle gecer 20 dkda kahvalti hazirlarsaniz bence yiyebilir. Bide farkli tarifler deneyin bi defa sevmedigini 10 gun sonra tekrardan yapin belki o zaman yemeye baslar
mom_of_two Elika00 peki 2 öğün nezaman yapmaya başlamam gerek?Ben 5. ayda tadımlara başlamıştım hala daha zaten 4,5 mama kaşığı yer ,artık 6 aylık olduk
Ecrin4161 Canım benim bebeğim emen bebek sabah kalktığında emdiği için az da olsa 2 saat sonra veriyorum uykudan sonra geç olabilir biraz oyalanıp verebilir sin hem bebeğin de biraz kendine gelir açılır annesi 🥰
Elika00 mom_of_two yeterince yiyormuş canım midesi minicik ne kadar yemesini bekliyorsun ki. 7.ayda başla bence çok yorma minişi. Şimdi 1 ana öğün 1 ara öğün yapabilirsin. Ara öğün de meyve haşlanmış sebze yoğurt kefir falan verebilirsin