Cnnt46 Anneler merhaba geçen yıl polis tayinleri ne zaman açıklanmıştı? Bu yıl bı öngörüsü olan varmi
Lulemom Cnnt46 27 mayıstta iller açıklandı. 18 haziranda ilçeler açıklandı. 20 haziran - 18 temmuz arası ilişik kesildi. Bu sene de aynı olur bence. Haziran gibi belli olur
Guness1 Cnnt46 giresun Çankırı Konya Ankara İstanbul ama ipka da verdi kabul olur mu olmaz mı merakla bekliyorum 😭
Cnnt46 Lulemom ufff çatır sıcakta evmi taşınır bari kışın tercih yaptırıyorlar hazirana tasinsak ya kora sozlesmesi belası var bide burda
Cnnt46 Lulemom Mardin yazdık bizde gönüllü ama deprem bölgesinden sırf 2000 polis aalcakmis orası bize çıkar mı muamma tek attık biz bide
Dlshnn3 Seçimden sonra açıklanır 2. Tur olmazsa haziranı bulmaz depremzede polislerin açıklandı yeri ilişik kesmek için seçimden sonra demişler
Cnnt46 Dlshnn3 hayırlısı olsun haklarında onların hakkı valla gittiniz gördünüzu bilmiyorum ama çok kötü oralarda durum ben marasliyim içim kaldırmadı memleketimi öyle görmeyi bayramda
Dlshnn3 Cnnt46 evet onların hakkı tabiki sadece bizde istanbuldan kaçıp güzel bir şehre yerleşmek istiyoruz hayırlısı