AnGeL_24 Uffsananebeslk Cigdemss Bugun 1 yumurtanin sarisinin tamamini verdim bi sorum daha olucakdi bebegime omlet yedirdigim gun pankek de yedire bilirmiyim? Yani ikisinede yumurta sarısı gidiyor ya o yüzden sordum
Uffsananebeslk AnGeL_24 Gün içerisinde 2 adet fazla gelebilir mi bilemiyorum doktora sormanızda fayda var. Arada sırada birşey olmaz. Ama omlek ve pankeki aynı gün vereceğinize , bir gün pankek verin kahvaltıda diğer gün omlet yapın bence
Cigdemss AnGeL_24 yani aynı öğünde vermek çok gerekli değil bence . Sabah omlet yediyse gün içinde eğer farklı bir şey yoksa alternatif ara öğün olabilir. Ama çeşitlilik açısından aynı anda olmaması daha hoş olur
Biris Ali-Eymen rafadan vermek pek sağlıklı değil diye biliyorum. Barındırdığı bakterilerden dolayı tam pişmeli,hamilelikte de rafadan olanı önermiyorlar
Ali-Eymen Biris zaten tam pişiriyorum yani rafadan haşlama anlamında kullandım az pişmiş vermiyorum bende her ihtimale karşı tam pişmiş tavsiyemdir 👍
Biris AnGeL_24 yumurtayı haşlıyorum,bir yandan da irmik pişiriyorum üzerine lor peyniri,tereyağı veya zeytinyağı,yumurta sarısını ekleyip veriyorum ben .hem yemesi kolay oluyor hem yumurtanın ağır tadı gidiyor
Biris AnGeL_24 bunu yemesi biraz zor olmadı mı?ben daha çok bunu ben yiyebilir miydim diye sorarak da karıştırıyorum ve şu an yumurta ile yoğurdu yiyebilir miydim diye sordum kendime . Asla 😂
Ali-Eymen Biris şahsen benim favoridir haşlanmış yumurta ve yoğurt hatta üzerine de tereyağı gezdirince daha da lezzetli oluyor bence denemediğiniz için ön yargılısınız şuan kesinlikle tavsiye ederim 😅
Biris Ali-Eymen doğru olabilir ☺️yumurtayı pek sevmem hamilelik ile beraber tüketmeye başladım desem yeridir o yüzden bana biraz tuhaf ve yemesi zor geldi sanırım 🙈
teachermom07 AnGeL_24 haşlayıp sarısını ezip zeytinyağ gezdiriyorum . Ya da omlet pankek vs sarısını kullanıyorum