frigyalikibele Hem emziirp hem biberon veriyorum ama kolay aktığı için sonrasında emzirmek zor oluyor . Doğal akışlı memnun kaldığınız biberin var mi
Annesiballisi frigyalikibele lansinohu duydum ama ben nuk first choise kullanıyorum kuzum doğduğundan beri şuna 6 aylık hem emiyor hem biberonu da ara ara veriyorum, yani bizde meme reddi yapmadığı için tavsiye ederim
Oglusum5357 frigyalikibele lansinoh kullandim meme reddi yapti suan emziremiyorum 2 aylik sagip veriyorum
morunicorn frigyalikibele chicco antikolik natural feeling . bebeğim kolikti bu biberonlar yaşadım aylarca 🌟
BalYapanSinek Valla ben ilk günden beri mamajoo kullanıyorum. Önce emiyor sonra biberon veriyorum. Bazen biberonu itip mememi istiyor ki çok sütüm yok. Ben baya memnunum mamajoodan.
Deletedmom507 frigyalikibele avent kullandım 1 hafta ameliyat oldum emzirmedim avent ile mama verdiler daha sonra kızım beni bırakmadı gerçi avent i almıyor bile bazen sütümü sağıp veriyorum
Suleyilmaz frigyalikibele kesinlikle avent hem gaz oluşumunu engelliyor hemde anne göğsü ucuna en yakını o meme reddi yaşanmıyor