Shewolff Var mı buna bir çözümü olan 😔 sürekli kafasını vuruyor yere küt edip düşüyor içim gidiyor. Tutamıyorum yerinde haliyle, yürümek istiyor tutunarak gidiyor dengesini kaybederek düşüyor 😔
Nurcan03 Shewolff off o dönemlerini hatırladım kızımın. Bizimki de çok düşerdi bunlar çok normal. Elinizden geldiğince ortamı güvenli hale getirmeye çalışın. Ucu sivri köşeli olan eşyaları kaldırın. Ben orta sehpasını o dönem kaldırmıştım. Ayağının altından kayacak şeyleri kaldırın. Kaymaz halılarınız varsa genelde gezdiği yerlere kaymaz halı serebilirsiniz. Biz oyun matı almıştık o dönem halı büyüklüğünde onu serdik mesela oturma odasına hala da o duruyor neredeyse 4 yaşına gelecek. Ev yavaş yavaş onun kontrolüne geçti :)
Shewolff Cinarveannesi007 kafasında tutar mı bilmiyorum ben sabahtan akşama kadar öyle gezmek istemezdim şahsen o yüzden duruyorum 😔
Shewolff Nurcan03 evde koltuk dışında hiçbir şey yok bir ünite koltuk orta sehpa vs her şeyi kaldırdım kendisi için koltuktan koltuğa geçmek isterken bi anda kayıp düşüyor Allah’tan yerler parke 🥹😔
Nurcan03 Shewolff parkede kayıyor olabilir kaydırmazlı çorap ve patikler var onları da deneyebilirsiniz. Bu arada korkmayın. Biz düşsek kafayı gözü yararız maşallah onlar düşünce o kadar zarar görmüyorlar Allahtan.
Shewolff Nurcan03 ay bakayım çok teşekkür ederim 💓 evet ama morarıyor ve canı acıyınca içim gidiyor korkuyorum kafayı kıracak bir gün kafasını kaldırıp baktığında kan içinde göreceğim diye 😔 Allah’ım bebeklerimizi esirgesin inşallah 🙏