Merhaba herkese.2 haftalik bir bebegim var henuz cok ufak.Ogleden sonralari basta olmak uzere gunde 2-3 saat sebepsiz yere aglayarak ciglik atiyor.Besliyoruz gazini cikariyoruz ama yok uykuya gecemiyor hic durmadan bagiriyor bas bas.Annem benimle kaliyor Allah razi olsun her isimi gucumu yapar sabah 6 da kalkar benim uyumam icin bebegi alir o uyutur.Dun o kadar cok agladiki artik oglen 3 te basladi gece 11 e kadar araliklarla bagirdi bebis.Dayanamadim artik sinir sistemim coktu ben de aglamaya basladim bi bebege bile bakmayi beceremiyorum diye cok kotulendim.Gecen haftalarda da aglamistim ama atlattim saniyordum bu psikolojiyi.Esim cok destek oluyor ama sanki artik o da yoruldu gibi,yetersizlik hissederken en cokta o geliyor aklima sanki onu hayal kirikligina ugratmisim bir bebege bakamiyomusum gibi hissediyorum.Gece annem aldi sadece emzirmeye yanima getirdi uyuttu beni sagolsun ama uyurken bile hala ayni psikolojideydim ben beceremiyorum,bebegimi yanima almadim kafasina girdim.Herkes gittiginde ben tek napicam? Herkes 40i cikinca cok degisiyor hepsi gececek diyor ama gecmeyecek gibi..Tecrubeliler bir yol gosterin ne olur.