Kızlar herkese merhaba, çok zor durumdayım fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var. 4 ay 8 günlük bir oğlum var. Zaten kolik bir bebek 5. Aya girmemizle gaz sancıları azalacak diye beklerken o kadar çok emiyorki her şey daha da zorlaştı. Ciddi seviyede uyku problemimiz var. Gündğz zaten pek uyumuyor ne yaptıysam olmadı. Belki 10 ar dakika falan anca, gece desek nerdeyse son 10-15 gündür iyice beterin beteri olduk. 45dk-1 saatte bir kalkıyor. Gaz mı çıkarmaya çalışıyor ondan mı uyandı diyoruz sırtına vuruyoruz sallıyoruz asla emmeden yatmıyor. Memeyi alana kadar kıyamet kopuyor bütün apartman inliyo diyebilirm. Bir yandan uykusuzluk bir yandan emzirmenin yorgunluğu perişan oldum artık. Sürekli bu tempoda nasıl emzireyim çıldırıcam. Resmen iki büklüm oldum artık belim tutmuyor. Durum böyle olunca ben de ne gündüz ne gece hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum bir yerde yığılıp kalmama ramak kaldı. Onu geçtim bu halde vücudum nasıl süt üretecek, yakında kesilir diye korkuyorum. Göğüs uçlarım acıyo resmen süt kanallarım ağrıyo o kadar hisseder hale geldim. Bu arada başta rmzik alan çocuğum bir aydan sonra ağzına emzik almaz oldu. Kayıvalidem bu çocuğa niye emzik verdiniz ay emzik mi alıyor diye diye resmen çocuk emziği attı. Doktorum bile emzik verin böyle olmaz sizi biraz rahatlatsın diyor asla emzik almıyor. Perişqn durumdayım artık. Varsa önerileriniz seve seve dinlerim.