Bus1903 Merhaba anneler bebegim 3 aylık doktor dil bagının kesilmesi gerektigini söyledi biraz korkuyorum anestezi lokal mi yapıyolar acıyo mu aç kalıyo mu tekrar yapısma ihtimali var mı kaç günde iyleşiyo tecrübeli annelerimiz yazabilir mi rica etsem cok stresliyim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nrslcmr Bus1903 bizimkinde de var doktor saniyelik bir işlem dedi. anestezi de acı da yok direkt emmeye bile başlar
47261929 Bus1903 anestezi almadı. Bir saniyelik bir işlemdi. Azıcık kanadı ve hemen emmeye başladı. Kesildikten sonra iyileşme süreci yok
S93 Ben Kuzey İrlanda’dan yaşıyorum. Bebeğim 1 aylık iken kesildi dil bağı. Anestezisiz, fakat ağlamadı bile, sadece biraz kanadı. Korkulacak bişey yok, her şey onnarın iyiliği için. 😊
Bus1903 47261929 bize anestezi dedi devlet hastanesine gittik farklı bir doktora daha gitmeli miyim sizce şuan 3 aylıgız
47261929 Bus1903 biz bir aylıkken yaptırdık ama anesteziye gerek yok gibi. Yine de her çocuk bir değil araştırmak lazım
Ftmmm111 Bus1903 anestezilik bir durum yok canım bizimkini hemen doktor makasın ucuyla kesiverdi. Dil bağı zaten bir zar bizde de var bazı bebeklerde daha uzun ucundan açılması gerekiyor sadece korkma hiç. Benim ikizlerin ikisinde de vardı biri kanamadı bile diğeri belli belirsiz kanadı hemen de emdiler
Bus1903 Ftmmm111 o zaman ben bu anestezi işini doktorla bi konusayım çünkü direk anestezi dedi böyle şoka girip salak gibi oldum hiç bişey soramadım da
Ftmmm111 Bus1903 başka doktora git canım çocuk genel cerrahi alıyor zaten onu aşırı kalın bir tabaka değilse anestezi gereksiz
Ftmmm111 anneolmakzoramagulusuyeterr canım o ön üst dişlerin damağı dudağa bağlayan kısmındaki et parçasının yapışık olması. O dil bağına göre biraz daha yapı olarak kalın aneatezi gerekir mi bilmiyorum onun için benimkilerde sadece dil bağı vardı