KLbRaa Kızlar selam. İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum ve randevum ileri tarihli çok çok ağrıdığı zaman ya arveles içiyorum yada iğne olarak yaptırıyorum ve 1.5 yaşında oğlum var emziriyorum arvelesin bebeğe bir zararı varmı anne sütüne geçiyor mu
okuyananne222 KLbRaa bebeğim 2 aylık iken öldürüxü bir diş ağrısı yaşamıştım Diş doktoru arveles yazmıştı ayrıyeten iğne falan Sütüme karışır mı zararı olur mu Emzirirken kullanabiliyor muyum diye hem doktora hem de teyit amaçlı işini bilen bir eczacıya sormuştum hapı alırken
12345678fatma KLbRaa canim doğal olarak suan ne yapabilirsin biliyormusn tuzlu su yap bıçak gibi kesiyor agirisini gargara yap 2 3 defa
12345678fatma Doga0812 parolun kendine faydası yok dişim ağirdigi zamn iciyorum kendine bile etki etmiyordu garibim 😀
Doga0812 12345678fatma eskiden bebek aspirini dış üzerine koyup bekletirlerdi ne kadar doğrudur bilmiyorum canım bebe aspirini cekti tadı da ele hoşş 😀
12345678fatma KLbRaa bide sarimsak koy ağrıyan dişin agrasina oda geçiriyor bide karanfil yağı sür hemen kesiyor ağrıyı
Gzm-94 Dişinol diye birşey var eczanelerde satılıyor ağrıyan dişe sürüyorsun uyuşturuyor biraz çok iyi geliyor tavsiye ederim içeriğinde karanfil var bir süre idare ediyor en azından
Ccyyln KLbRaa ben de kaç gündür diş ağrısı çekiyorum randevum pazartesi ben ağrıyan diş tarafında siyah zeytin çiğniyorum dindiriyor ağrısını bi deneyin