Raziye20 24 ay 10 günlük oldu oğlum ama hâlâ meme bağınlısı bensiz uykuya dahi geçmiyor geceleri sürekli uyanıp meme istiyor bir türlü bıraktıramıyorum yardım edib napıcamı şaştım artık limonauyuyla tuz karıştırıp sürdüm ilkte bırakır dedim tiksindi kapattı istememişti sonra onu bile es geçip emmeye devam etti bi akıl verin memeyi bıraktıran anneler lütfenn 🥺😩😫
Dolores Raziye20 evime gelen yardımcı abla sabır taşı diye bir şeyden bahsetti ne olduğunu bilmiyorum ama isteseniz bir araştırın
Delald71 Raziye20 kız daha 24 aylık ne güzel emiyor işte ne kadar geç bırakırsa o kadar iyi onun için, ama uykuya desteksiz geçmesi için uyku eğitimi ver bence tabi, 2 yaşında çünkü. Gece uykularıda kesintisiz olur öyle ama emzirmeyi bırakma bence
alyaninannesi1 Raziye20 benim kızımda 20 aylık bende bıraktırıcam sabır taşı aldım aktardan denicem bakalım inşallah zorlanmadan bırakırım benimki gece uyanmıyo ama memeyle uyuduğu için ben ne. Anneannesine ne babaannesine bırakıp biyere gidemiyorum mecbu ben olucam uyuturken o yüzden artık yeterli diyorum bırakıcam inşallah zorlanmadan yarın başlıcam bakalım sabır taşına diksincekmi merak ediyorum
Yamacefeninannesi Raziye20 sabırlı ve iradeli olunbenim oğlumda 22 aylık ve son iki haftadır ek gıdayı bile bıraktı okadar emiyordu sabirtasi vs denedin yik olmadı bir gün belki doğru değil ama salça sürdüm çok küçük oglusumds onu görünce ıyyyy yapti bildiği yüzü tiksindi bugün beş gün olacak sabahları cok arıyor bende süt bitmiş annecim diyorum geliyor göğsünü sevip geri gidiyor
Raziye20 Dolores evet canm onuda duydum tiksiniyormuş galiba bebekler kullanıp işe yarayan anneler varsa bende denerim en son çare napayım 😏
Raziye20 Delald71 evet emiyor ama süt bile yok ki artk hissediyorum memelerin boş olduğunu sadce emzik gibi hep agzında onla uyumak istiyor geceleride sırf meme için uyanır buda beni daha çok yoruyor işte o yüzden tamamen kesmeyi düşündüm
Raziye20 alyaninannesi1 malesef benmkide hep uykuya memeyle geçiyor memesiz uyumaz hala bıraktıramadm emmeye devam ediyor sabur taşını kullandınız mı nasıl faydası var mı ona göre bende almak istiyorum en azından denerim belki faydalı olur 😌
alyaninannesi1 Raziye20 1 gün de bıraktı canım tabi uykuya dalışlarda biraz zorlanıyorum ama alıştı artık ayakta sallıyorum izin veriyo artık alışmaya başlıyor