Ymkftm Selamlar hanımlar, bebeğim 4 ay 13 günlük memede kalma süreleri azaldı 5 dk emiyor ve bırakıyor . Yeterince beslenemiyor bu şekilde sağıp kalan sütü biberonla vermeye başladım 😔 bu durumu yaşayan var mı
Eminosman_dilek Ymkftm meme reddi o dönemde başlıyor dikkat edin birde atak hastası dek gelmiş olabilir çok sıkıntı oluyor uğraştırıcı zorlayınca kusuyor tabi
Hilalalp Ymkftm yani biberon vermeyin bence meme reddi 4 ay civarı oluyor bebeklerde zaten birde biberona alışırsa memenizi hiç tutmaz.. sağıp kaşık biberon ile verin
Tgcsrc Ymkftm emzikle uyutuyorum emziği çıkarıp memeyi veriyorum hemen bazen de yatırıyorum yatarken oynarken veriyorum ara ara çekip bırakıyor ama aldığı kâr diye
Kubra226 Ymkftm ben de o şekilde idim aç olsa emer diye düşünüp biberonu bıraktım bide tek çok yoruyor sağım yapmak
Tgcsrc Benim ki de 4 ay 12 günlük aynı emmiyor zorla emziyprum genelde uyuklarken veriyorum o zaman emiyor diğer türlü çığlık kıyamet
Ymkftm Tgcsrc ah be bebeler , bu ay kilo alımı çok düşük çıktı çok kafama takıyorum. Siz neler yapıyorsunuz peki ?😔
Ymkftm Eminosman_dilek memeyi kabul ediyor aslında ama 5 dk sonrasında bırakıyor , huzursuz ayrılıyor memeden 😔 sonrasında sağım yapıyorum 60 ml süt çıkıyor , sütte var derdi ne anlamıyorum . Aç kalıyor çok üzülüyorum 😔
Tgcsrc Valla bizim kontrol pazartesi kilo alımı iyi gibi geldi gözüme ama hassas tartı da bakmak lazım en alt sınırda değilse çok da sıkıntı olmaz bence umarım ki geçici bir süreçtir
12345678fatma Ymkftm vala bebeğim hic uyumadigi icin alıştım sanirm artik 24 saat uyumadjgi oluyor 10 dakika bile uyumuyor artik çıldırmış vaziyeteyim bak şimdi 11 den beri uyutmaya calisiyorum uyudu diyorum daha bırakmadan uyaniyor sonra tekrar tekrar emizirip uyutmaya calisiyorum tekrar agliyor Bende bıraktım ağla ozman dedim ne yaparsam yapayım zatn aglican ama kıyamadım yine emziriyorum yakında kendimi vuracam o derece olmusum kiz asla uyumuyor ne gece ne gunduz
Nilkusumm 12345678fatma mama içiyor mu bebeğiniz yoksa anne sütü mü sadece . Benim bebeğlm de açken tam uyuyor yine gözü açılıyor dalamazdı bi uykuya açlıktanmış. Bence karnının doyduğunda. Emin olun
12345678fatma Ymkftm yeni değil hep böyleydi doğduğundan beri bu 4 . Ayda daha fazla uyumamaya basladi büyük insan gibi gün jcinde asla uyumaz gecede sabah ezanına kadar uyutmaya çalışırım bıktım artık bıktım
12345678fatma Nilkusumm canim mama aldik icmiyor zorla verdim icmedi emzirdim emiyor ama uyumuyor ac olduğundan değil yoksa maması faln var ac değil eminim ama uyumuyor işte