Wonderful_mom Çocuğu anaokuluna giden anneler,sizin öğretmen ne planladı o gün için. Biz sinif anneleri ve ogretmen,öğrenciler toplanıp piknik yapacaz 😍
burnumagelioduuujfklkl Wonderful_mom Bizide kahvaltıya davet etti sonrasında çocuklarla oyun oynayıp dans edecekmişiz🫣
Wonderful_mom burnumagelioduuujfklkl Dans mi.. hic o enerji yok bende yaaa bebem beni hayattan soyutlamis 😅
burnumagelioduuujfklkl Wonderful_mom ben nerelere gidem bacım 8 6 3 1 yaşlarında 4 bebeyle bende gidecek enerji bile yokta işte kızım eksik kalmasın diye 1 saat görünür gelirim🤣🙄
Wonderful_mom burnumagelioduuujfklkl ayy kiyamam .. Allah yardimcin olsun cnm 😅bende bebegimi esime birakip bir iki saat kalip dönerim. Bebeleri almiyorlarmis 😬😅
defneemomm burnumagelioduuujfklkl ya bir şey sorucam senin momda aynı isimle hesabın var mı? orda öyle bir arkadaş var seninle ismi aynı ama sanki onun ilk çocuğuydu doğumu bekliyordu 10 gündür askıdayım şuan ne durumda bilmiyorum tabii
burnumagelioduuujfklkl Wonderful_mom teşekkür ederim canım bende eşime birakacam çocukları burada kimsem yok🥲
Wonderful_mom burnumagelioduuujfklkl benim annem var da iste asla durmaz orda 😏 digerleri büyükte küçüğü zorlar biraz esini
burnumagelioduuujfklkl Wonderful_mom Evet birde bugün düştü damagi yarıldı ekstra huysuz ozamana kadar iyileşmezse bayaaa zorlar oğlum
Wonderful_mom burnumagelioduuujfklkl cok gecmis olsun. Ahh işte böyle zamanlarda cok zor oluyor. Bende sirf geri kalmasin diye gidecem yoksa sosyal ortamlardan uzaklasali aylar oldu 😏😅