Ayl123 evet kilo aliminda, gelisiminde bir sorun yoksa bir sey yapmiyorlar. Bebeklerin yuzde 60-70inde olur diyorlar. Benim bebegimde de var. O aylarda basladi sanki su an 3,5 aylik devam ediyor. Ozellikle ellerini kesfettikten sonra ellerini parmaklarini emerek daha cok mide asiti uretip mide suyu salgilanmasina sebep oluyor. Surekli tukurcuk ve kusmukla geziyoruz. Yemek yiyormus gibi onluk takiyorum ben. Emzirirken dik emzirmeye calisin diyorlar bebegim istemiyor. Emdikten sonra 20dk kadar yatirmiyorum kucagimda dik dolastiriyorum ama aslinda o sirada da sarildigim icin midesine biraz baski uyguluyor olabilirim. Doktorumuz Reflu yatagi almadiysaniz almayin ise yaramasi garanti degil dedigi icin hafif yukselti yapiyorum yattigi yere ama tabii ki bu da kesmiyor. Gecmesini bekliyoruz mecbur ama o mide suyu gelmesi durumu azaldi sanki. Onceden uyurken anlayabiliyordum. Uyurken resmen surati eksiyordu agzini sapirdatip aglamaya basliyordu kuzum. Artik bu o kadar sik yasanmiyor. Zamanla azalacak demek ki gercekten.