NurR 16 aylık oğluma gece Bi kere verdim sabah ishal olmuştu mama mı yaptı sizce? Devam mı etmeliyim başka mamaya mı geçmeliyim?
Efenin_annesi NurR benim oğlum 4 aylık doğduğundan beri aptamil kullanıyorum. Bugüne kadar ara ara ishal oluyo ama mamadan olduğunu sanmıyorum
selinaytabak NurR Yeğenime mamayı ilk kez verdiğimizde biz de benzer durumla karşılaştık. Doktoru da böyle şeylerle karşılaşabileceğimizi söylemişti zaten. Şu an Aptamil veriyoruz. Alıştıktan sonra geçiyor merak etmeyin.
Aryasmumy NurR ben bugün aptamilin pirinç unlu bir mamasına baktım aslında anne sütü ve tadımlar şeklinde gidşyoruz şuan içindekiler kısmında palm yağı görünce almaktan vazgeçtim. Pirinç ununu ayro organik aldım kendim hazırlarım diye
BerrinMercan 3 ayda başladım suan 1 yaşında hiç ishal yapmadı ama numaraları değişince iki üç gün kakasında değişiklik oluyor geçiçi bi durumdur
Guldas Canım alışma dönemidir endişe etmeyin. Biraz kullanın düzelir. Bende aptamil kullanıyuorum çok memnunum. Sindirimi rahat anne sütü gibi cıvık kaka yapıyor birde ishal sanmayın. günde 6-7 kez yaparsa ishal olur.
nagehanyorulmaz Ben de kulanıyorum hiç sorun yaşamadım başka bişeyden olmuş olabilir. bi de yeni başladığınızda belki alışma süreci de etkiler ilk zaman
ysmntopal [bilinmeyen] alışma dönemi oluyor canım bağırsaklarda rahatlamış bence benim oğlanda yiyor 26 aylık halen aptamil içer sıkıntı yok.