Deletedmon0092 kızım 2 ay 8 günlük 3-4 gündür kakasini yeşil yapiyor ve çok kokuyor sadece anne sütü alıyor ama neden böyle oldu bilmiyorum kakasini yaparken az az ama sık yapıyor ve köpürerek çıkıyor sebebi nedir biliyormusunuz
ahmetseliminannesi Deletedmon0092 canm benm bebegmde 1 aydır yeşil kaka yapıyor cok aşırı kokmuyor ama yinede bi koku var 4. Ay kontrolümüzde doktorn yaninda yaptı tesadüfen gösterdim hocam boyle yapıyor hep kakasıni diye olur annesi boyle şeyler dedi. Istiyorsan bi kaka tahlili alalm ama dedi baktilar normal çıktı oda . Çok beslendiginden olurmus nette oyle gordm benm bebisede hala ben düzenli bir emzirme saati yapamadm gece uykusu cok iyi (Masallah) ama gündüz keyfi isterse yarn saate bi 1 saate bi 2 saatte bi hep emiyor belki sende cok emziriyorsan ondan olabilir .
Veranur Deletedmon0092 bizimkide yeşil ve kokuluydu bi haftadan fazla sürerse kontrole gel dedi gittim kakadan alerji testi falan yaptılar ihmal etmeyn lütfen
Snlevrn Deletedmon0092 Canim ayni sikayetle bende bebegimi götürdüm alerji olabilir sut ve sut urunlerini kes dedi bana doktor cunku bebeklerimiz kucuk oldugu icin test sonuclari net bir bilgi vermiyormus ( bebegim 2 ay 12 gunluk)kakasinda mukus olup olmadigini takip et bide bizde nokta kadar kan oluyordu ona dikkat et
Deletedmon0092 Efenin_annesi olabilir hapsurup duruyor acaba ondan mi yoksa baska bi sebep de olabilir mi birde cok huysuz bu aralar
Efenin_annesi Deletedmon0092 hapşurması üşütmeden değildir burun kılları oluşuyor ondandır ayaklarına sıcak su torbası koy bence ve de doktoruyla konuş cnm
245 Deletedmon0092 Ilac fakan vermedim kensi kendine gecti. Banyo yaptirirken kulagina su gecirmemeye dikkat et. 1 2 hafta sürdu sonra gecti
Deletedmon0092 Efenin_annesi anladim canim ama aksam 1 kere burnundan sumuk akmis sivi halde ve geniz akintisi basladi geceleri burnu tikaniyor insallah hasta olmaz
Deletedmon0092 ahmetseliminannesi maşallah nazar değmesin gece saati hep iyi olsun insallah benim kizimda oyle geceleri iyi uyur ama gündüz 2 saatte bir emer pek uyumaz bu aralar çok huysuz bir kadin surekli devam etmiyorsa korkamayin yazmis eger devam ediyosa da damla kullanin demis ona aklim takildi acaba korkulacak birsey mi
Deletedmon0092 Veranur mutlaka gidicem canım çok korkutmaya başladi beni ve sürekli huysuz yerinde duran cocuk durmuyo artik surekli agliyor alerji testinde ne cikti sizin
ahmetseliminannesi Deletedmon0092 Yinede elbette bi doktora gotur canm belki baska bir seyde olabilir ben sadece başıma geleni yazdm. Çok şükür normal çıktı bizim insallah sizin bebiste de yoktur bir şey belkide üsütmüştür🙏
Veranur Deletedmon0092 laktoz alerjisine baktı cıkmadı kullandıgım mamadan kaynaklı olmus canım benmki ama süt alerjisi falan olabiliormus emziren annelern bebeklerndede
Deletedmon0092 ahmetseliminannesi insallah birseyi yoktur cok tesekkur ederim canim allah razi olsun 🤲
Snlevrn Deletedmon0092 o zamn öncelikle doktorunla görüş ama inek sutu alerjisi diyecek sen önlem olarak süt sut urunlerini kes ama deri test faln derlerse yaptirmA cunku en erken 3.5 aylikken dogruya yaklastiriyormus test bosta yere canini yaktirma bebegin
Deletedmon0092 Snlevrn tamam canım cok tesekkur ederim cocuk doktorumuz biraz uzak arabayla gitme mesafesinde ilk once saglik ocagina gotursem o olur mu