Ezelaysen Bebegim 3 ay 5 gunluk bir kac defadir farkediyorum uyurken bacagi titriyor resmen titresime alinmis gibi titriyo cok uzun surmuyo genelde ama genede merak ettim ahh şu annelik icim rahat etmedi bir sorayim dedim hic yaşayan varmi boyle bir durum die
Elika00 Ezelaysen videoya çek canım mutlaka doktorunuza göster sakın ihmal etme numarası varsa gönder videoyu
Arelmom33 Ezelaysen bence bi acile görünun ihmal etmeyin benim bebegimee 3 ay 5 günlük allah acil şifalar versin rabbim butun çocuklari korusun inşallah
Ysmndmrl Ezelaysen doktorunuza mesaj atın birde videoya çekerseniz daha rahat anlar çöm geçmimnolsun inşallah önemli birşey değildir
Ezelaysen Elika00 internettende baktim smdi bayag kotu bisey cikiyo acaba bu aksamdan acile mi gotursem cok evham yaptim smdi
Elika00 Ezelaysen sizin yerinizde olsam o anın videosunu çeker ertesi gün doktoruna götürürüm. Ne olur ne olmaz diye şimdiden bir de nöroloji muayenesi aldırın. Doktorunuz yönlendirirse gidersiniz direk yönlendirmezse randevulu bir şekilde gidersiniz. Çok küçük bebeğiniz refleks te olabilir ama Allah korusun başka şeyler de olabilir. Ama video çekin lütfen
aysegultuna Ezelaysen haberdar et olurmu.inşallah yoktur kötü bir durum ama doktor ne diyecek acaba 🤲🏻😣
Ezelaysen Elika00 cok uzun surmedigi icin video cekemedim ama bu aksam acile goturucem yarinda muhakkak doktoruna goturucem
Elika00 Ezelaysen video olmadığı sürece size söyleyecekleri şey o anı video çekin olacaktır o sebeple söylüyorum tabi ki götürün ama götürene kadar yakalamaya çalışın emzirdikten sonra oluyorsa açın kamerayı bekleyin kayıtta yapacak birşey yok eliniz telefonda sürekli çekim halinde olmalısınız
Ezelaysen _BabyYoda ayy insallah basit biseydir oturdugum yerden bin bir turlu sey kurdum şu anda elim ayagim buz kesti
_BabyYoda Ezelaysen merak etme ben altı açıkken farkettim onu cisini yaparken titretiyor bacağını idrar yolu enfeksiyonunda oluyor genelde
Htc4504 Bebekler 5 6 aylık olana kadar tek bacakta titreme oluyor daha çok banyo yaparken oluyor korkulacak bir durum değil ama siz içiniz rahat etsin diye doktora gidin genede