Dilosko Merhaba , 25 günlük bebeğimin ciddi anlamda gaz problemi var . Yediklerime dikkat ediyorum ,rezene içtim , kimyon çayı içiyorum yok . Her emzirme sonrası gazını çıkarıyorum ama yine de gazı oluyor , öneriniz var mıdır ? Neler yapabilirim 🥲
Ozlem2904 Dilosko damla başlayabilirsin annesi biz sab simplex kullaniyordk max 15damla günlük ben 4 4 4 4 veriyidum rahat ediyordu aynı saatlerde
Reyhansahin gaz damlası kullanıyorum (mommy’s bills) gün içinde gaz masajı yapıyorum zeytinyağ ile YouTube’dan bakabilirsin ayaklarının altına acı elma yağı sürüp masaj yapıyorum mama kullanıyorsan eğer gaz önleyici mamalar var ( aptamil prosyneo, hipp combiotik vb.) ayrıca mama yaptığın zaman içine 1 çay kaşığı zeytinyağ koy -her akşam yatmadan duşa sok duşta karnına su dökerek masaj yap köpüklü bir şekilde reflü-kolik yatağı kullan ya da yattığı yatağı eğimli bir şekilde koy -bebeğin ayaklarını hep sıcak tut kiraz çekirdeği çorabı ve kemeri var kullanabilirsin -eğer emziriyorsan kendine yapacağın şeyler günlük rezene/kimyon/anason çayı yapıp iç