Gizemderinlina 2 saattir bebeğim tam dalıyor baslıyor aglamaya sil bastan tam uyuttum diyorum yine aynı şey neden oluyor acaba ? 7 ay 3 günlük basına böyle bişey gelen var mı
Gulsahm Benim kızımdada oluyor kızım 5 aylık basını oksuyorum burdayım diyorum öpüp kokluyorum elini tutuyorum dua ediyorum geçiyor rüya görüyordur
Gizemderinlina Gulsahm benim ki kesinlikle sakinleşmiyor evde gezdiriyorum sussun die susuo yeniden uyutuyorum tam tamam bu sefer diyorum yine baslıyor aglamaya :((
Haticevys Gizemderinlina gazdan yapiyodur mutlaka karnina masaj yapin ayaklari ileri geri cektirin cikarirsa rahatlicaktir yuzustu yatirip sirtini ovun poposunun az ustunden hafifce pat pat yapin benim oglum kolik 10 aylik hala gecmedi gaz sancisi tutumu gece 10 dk da bir uyanir aglar bunlari yaparim
Gizemderinlina Haticevys yaklaşık 20 gündür böyle 2 gecedir de ağlamalar cıktı gaz damlası kullanıyorduk bıraktım 4 gün önce gaz mıdır acaba ya 😱
Gizemderinlina Ecelila allahım yardımcımız olsun canım çok zor valla napcagımı bilemedim gece en son ayagımda uyudu bende öyle uyumaya calıstım ayagımdan indirmedim yeter ki uyusun die
Ecelila Gizemderinlina valla sabah 5 de yatti 10 da kalktı büyük kızım 8. Sınıfa gidiyo asi oldu asi yan etki yaptı ambulansla hast kaldırdılar çok şükür iyi bekarlık sultanlikmis🙄 bi yandan uykusuzluk çok fena
Gizemderinlina Ecelila çok geçmiş olsun canım şimdi iyi mi kızın ? Benim de iki kızım var büyüğü 4 yasında
Ecelila Gizemderinlina herhalde heyecan yapmis tansiyon 15e 10 goturmusler omrumden ömür gitti hemen hast goturmusler gittik tahliller temiz cikti getirdim eve bide 14 yasinda kardesinide kiskaniyo bebek gibi onu yatirdim bakiyorum🥰