Marselandmaya Kızlar 9 ay 1 günlük oğlum var normal doğum yaptım ama çooook zordu 3 gün suni sancı çektim vee test yaptım eşimin ısrarı üzerine mide bulantısı halsizlik yüzünden tekrar hamileyim şok içindeyim. Hapla korunduğum halde üstelik yarın doktora gidicem bakalım ne dicek 🤦🏻♀️ Rabbim ol dedikten sonra oluyor o kadar önleme rağmen kaldım.Bâşına böyle bir şey gelen var mı? Tekrardan başa dönmek korkutucu biraz
Deletedmom_79 Marselandmaya Tebrik ederim umarım bu sefer ki tecrübelediğinden çok daha iyi geçer. ama birazdan kalbini kırmaya gelen olur😐 ‘e double önlem alsaydın’a kadar gider.
Papatyaaa01 Marselandmaya hangi ilaçla korunuyordunuz acaba bende bu aralar hapla mı korunsam diye düşünürken şu an şok oldum
Cemrenzz Marselandmaya Allah yardımcınız olsun çok duydum hap ile iğne ile hamile kalani. Bebeğini çok küçük ama hersey Allah’tan tabiki. Bu arada neden siprail düşünmediniz?
Marselandmaya Cemrenzz arkadaşım sprial ile hamile kaldı üstelik ne kayma nede başka birşey vardı en sağlamı haptı güya ki çoğunda prz. Korundum
Yagmursonrasitoprakkokusu Marselandmaya Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hangi hapla korundunuz acaba bide günü gününe mi almıştınız
Sibel22- Marselandmaya Hayırlı olsun öncelikle rızkı olan doğar . Hap çok incelikleri olan bi yöntem . Yani saati saatine bile almanız gerekiyor . Aksi takdirde yumurtlama oluyor işte.
Gryffindor Hayırlı olsun Rabbim kolaylığını verir inşallah üzülmeyin 🤲🏻 üç sorum olacak Hapın markası neydi? Saati saatine mi aldınız? Hapı kullanırken antibiyotik içtiniz mi? ( Ben de hapa başlamak istiyorum ondan soruyorum yanlış anlamayın.)
Marselandmaya Gryffindor saati saatine aldım ağrı kesici harici ilaç kullanmadım şuan hapın ismini hatırlamıyorum tam 160 liraydı
LadyGugu Gryffindor Bu arada antibiyotiklerin hapı etkileme nedeni ishale yol açmaları. Antibiyotik kullanmadan da mide bozuldu, ishal, kusma gibi şeyler olduysa hap etkisini yitirebiliyor, bunu da sormak lazım.
snyck Gryffindor 33 yaşındayım ortalama 5-6 senelik hap kullanimim var ekstra önlem almayız dakikası dakikasına içmem ama başıma hamilelik falan gelmedi herkesin bünyesi farklimidir nedir anlayamadim kullanmayı düşündüğünüz için yazdım 😊
Marselandmaya Uykusuzkoala hayır takıntılı biriyim böyle şeylere ben birde Bebek istemiyorduk o yüzden ekstra dikkatliydik
Gryffindor Tatlican Hapın etkisini kısıtlayabiliyormuş. Genelde antibiyotik kullanırken ek korunma yöntemi uygulayın diyorlar