Biroglanannesi Kızlar milletin çocuğunun ayağında çorap yok sokaklarda yalın ayak geziyorlar . Dilendirilen çocuklara falan bakıyorum buz gibi havada ayaklarında terlik .maşallah hiç hasta olmuyorlar bizim bebeler iki soğuk görse üşütüyor . Nasıl oluyor bu ya🙄
Elika00 Biroglanannesi nasıl alıştırırsan canım biz uykudan uyanıyo çorap yelek hemen giydiriyoruz bir bu var bir de hasta olsa nerden göreceksin sokakta ki çocuğu …
Noname21 Biroglanannesi onlarda hasta oluypr siz saniyelik görüyorsunuz geçip gidiyorsunuz o çocukların çoğunun sesi hata olmaktan değişmiş artık çatallaşmış
Anr5155 Biroglanannesi çocuğu kat kat giydirirsen en ufak bir soğukta rüzgarda hasta olur ortamın sıcaklığına göre giydirmek lazım ben kızıma tek kat giydiririm ayağına doğru düzgün çorap giydirmem uyurken sadece zıbın üzerine uyku tulumu giydiririm çok şükür bu güne kadar havadan etkilenip hasta olmadı hiç bizi annelerimiz kat kat giydirmeye alıştırmış her yerimiz donuyor.
merve171214 Biroglanannesi Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ben havaya göre giydirdim hep 18 aylık sadece 3 kez hasta oldu bu zamana kadar
merve171214 Anr5155 bizi annelerimiz kat kat giydirmeye alıştırmış her yerimiz donuyor. Çok doğru annem beni marul gibi sararmış yaz kış yemin ederim yazın bile üşüyorum 🤦♀️