Sevdiyebicer Kızlar e devletten ptt kurum ödemelerinde param gözüküyor hesaba aktar yapıyorum ama bunu daha önce kaydettiniz diyor bi diğer hesabımı yazıyorum onda da aynısı oluyor neden aktarmıyor
Minnakelifim Sevdiyebicer benim geçen ay böyle oldu günaşiri denedim daha önce talimat verilmiştir yazıyordu iki aylik parayı secmeme rağmen bu ayki parayı hesaba aktarmış ama geçen aykırı yine aktarmamis. Sizinde böyle bi sıkıntı olabilir ben ptt den gidip alicam insaallah alabilirim. Çünkü gecen ayki parada hala talimat verilmiştir yazıyor
Alya-Sena Sevdiyebicer bendede basta oyle yaziyordu beklemek istemedim daha pttye gidip cektm yarin gidin sizde bence
Bulutaren Sevdiyebicer canim bu sosyal yardim basvurusuna girdgmde yazilari sartlari okumustum acaba siz nasil aliyorsunuz.. herseyi kabulmu ettiniz o sorulardaki ben yanlis yerimi okudm acaba e devlette
Sevdiyebicer Minnakelifim evet bende de öyle daha önce talimat verildi diyor başka bi hesabımı giriyorum ona da aynısını diyor daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım
Sevdiyebicer pearl2023 canım sigortası olmayan aile destek oluyor yetişemeyen durumu iyi olmayan ailelere veriliyor 1 450 alıyorum ben
Sevdiyebicer Bulutaren Bulutaren canım valla hiç hatırlamıyorum baya oldu başvuralı benim sigorta yok ve bebeğim olduğunu yetişemediğimi belirttim