Tugba323232 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Yapmadığım şey kalmadı. Uykusundan ağlayarak uyanıyor kakası sert yapmış oluyor ama mahvoluyor yapana kadar. Var mı öneriniz bi ilaç varmış bilemedim.
Meltemsygnc Tugba323232 benim kızım da aynıydı. Alerji testi yaptık, süt alerjisi çıktı mamasını değiştirdik 1 hafta sonra düzelmeye başladı. Arada da 2 kayısı 1 incir haşlayıp püre yapıp yedirdik. Onun da çok faydası oldu.
benkosarim Tugba323232 bizde de kronik kabızlık sorunu vardı probiyotik kullandık mafloru tavsiye ederim parayla alıyorsunuz zaten doktora gidince de ev yoğurdu yedirin probiyotiktir der mesela haftada iki gün probiyotik verebilirsiniz kalan günlerde de ev yoğurdu yediririm bol bol düzene giriyor
Eymenikonunannesi14 Biraz zeytinyagi icirebilirsiniz hic bir zarari yok bebekliginden beri veririm kabiz olduğunda. Birde arkadaşın dediği gibi incir çok etkili 🤗
Tugba323232 Eymenikonunannesi14 içirdim zeytinyağ ama bi gayda görmedi yemeklerini de z.yağ kullanıyorum anlamadjm
Tugba323232 benkosarim yoğurdunu kendim mayalıyorum ama 2 günde 1 falan veriyorum sık yapayım ben yoğurdu