Cns15 Kızlar ben tv izletmiyorum 7 aylık kızım yanındayken de çok açmıyorum . Bazen yanında açıyoruz az da olsa gözü kayıyor sonra kafa çeviriyor ama pek açma taraftarı değilim .sizde durumlar nedir
papatyam-34 Cns15 Ben hiç sakınmadım oğlumu ekrandan hatta genelde tvyi açık tuttum sese falan alışsın sesli ortamda uyusun birde televizyonu yasaklı bir şey gibi algılasın istemedim hiç açmayıp birden açınca ilgisini daha çok çeker daha çok merak eder ve bütün dikkatini televizyona verir diye düşündüm (benim görüşüm tabiki) şuan 7 aylık çok nadir bakıyor televizyona ilgisini çekmiyor baktığı da en fazla 1-2 dakika etrafı kurcalamak daha çok ilgisini çekiyor 😂 Telefondan bi kaç kere mama yesin diye şarkı açmıştım yediremiyordum hiç bir şekilde onu da öyle sadece iki kere yapabildim sonra ona da bakmadı istemedi şimdi dans eden kaktüs ile yemek yiyoruz 😂
Busramaden Cns15 27 aylık daha tanısmadı ekranla ıhtıyacda duymadık ben kendım de ızleyen bırı degılım zaten oglum dogmadan once de evde tv acılmazdı hala acılmıyo bızım ıcın degısen bısey pek yok yanı 😂
Cns15 Norveckizi kendileri görüştürmesin kimse kusura bakmasın ben okul öncesi öğretmeniyim tamamen yasaklayanlar okula başlayanca çocuklar ekrana aç geliyor resmen hiç Görmediği için merak fazla oluyor
oglumubeklerken Norveckizi goruntulu gorusme de karşılıklı iletişim olduğu için zararlı değil diye duymuştum. Direkt telefondan video açıp izletme ile görüntülü konuşma aynı şeyler değil yani.
shiningmother34 Bizleri annem tv izleterek büyütmüş. Kardeşlerim ve ben dahil olmak üzere kimse de bir problem yok. Hatta hepimiz okuduk meslek sahibi olduk.😂 ve ben ne ek gıda konusunda ne ayakta sallama uyutma mevzusunda ne tv konusunda asla yeni usule ayak uyduramıyorum. Bana aşırı detaycı geliyor bu zihniyet. Yapan annelere saygım sonsuz🙏 ben günde 1 saat olmak üzere tv de ayına uygun çizgi filmler şarkılar ninniler dinletiyorum.
Emmosch Benim bebeğim de 7aylık,tv hep açık,bazen gözü takılır bir kaç saniye sonra kafasını çevirir, ilgisini çekmiyor şu an, eğer ki uzun uzun baktığı zamanlar olursa kapatırım ama şu an için bi sıkıntı yok bizde
Egiskom Ben hiç sakınmıyorum çünkü tv görünce daha da dikkatini çeker diye düşünüyorum. Çoğu zaman açmıyorum gündüzleri. Akşam dizi izleyince açıktır, onunla oynarken izliyoruz. 7.5 aylık 1 dk ble durup izlemez. En fazla 10 sn bakıyor sanırım ❤️
Uykusuzhergeceeee Cns15 16 aylık bebeğim hiç açmadım tv ama geçenlerde tırnaklarını kesmem gerekti ve hiç durmadı ben de açtım. Ertesi gün kumandayı getirip aç dedi bana 🤦🏽♀️ Tabii ki açmadım. Sakın alıştırmayın derim