Duygu-s Hanımlar 15 aylık bebekle tatil planlıyoruz fakat arabayla gidilecek yol 10 saat falan. Çocuk 4 aydır yürüyor korkunç hareketli sürekli yürümek ayağa kalkıp karıştırmak istiyor. Yolculuğu rahat geçirmek için Önerileriniz neler acaba
Catlakbiranne Duygu-s 13 aylıkken 15 saat yolculuk yaptık çok hareketli bir çocuktu ama çok şükür arabada full uyudu genelde arabada uyuyor çocuklar sizinki de öyle mi ? Uyur diye düşünüyorum çoğunlukla Yanınıza atıştırmalık alabilirsiniz sağlıklı. Sevdikleri oyuncakları Çok daralınca 15 dk video izlettim bazen durmadı bunaldı
Karpuz25 Duygu-s 11 aylık bebekle 24 saatlık yola gittim Tekirdağ dan rizeye bir tek emzirmekte zorlandım harici çok rahat geçirdik eline çubuk kraker kek bisküvi verdim yolda giderken otobuslere arabalara baktik güzeldi yani şimdi olsa yine giderim 🙈🙈
Duygu-s Catlakbiranne valla benimki 1 saatlik yolda bile durmuyor yerinde. Video izlemek istemiyor bir süre sonra kemerlerini açtırıyor. Ayakta durmak istiyor ama bütün bunları uykusunu almış karnı tok yola çıktığında yapıyor. Uykulu ve gece hiç denemedim