Kuzeybabyy Umutluluk ilk altı aya kadar normal olabiliyor göz kaslarını kontrol edemiyorlar doktora sormuştum ☺️
Aleynalmira Umutluluk bebekken burun kapısından kaynaklanıyor Muş bizide o şekilde dediler ama çok şükür çıkmadı
Tombikdonerartikcokpahali Umutluluk Maşallah maşallah bu dönemlerde normal diye biliyorum sonra düzeliyor 🌹😘
Lezginka Umutluluk 1.5 yaştan sonra düzeldi diyebilirim. Ben bi şaşılık göremedim ama emin olmak için göz doktoruna ölçtürün
Selma-gkt Umutluluk bebeklerde iki göz arası plika denilen yer geniş olduğu için içe kayıyor gibi durur genelde. Büyüdükçe plika daralır görüntüde normale döner. Muhtemelen yok ama yinede götürün zaten muayene olmaları gerek 3.ayda özellikle. Şaşılık için tedaviye geç kalmamak gerek.
Umutluluk Tombikdonerartikcokpahali inşallah düzelir inşallah 🙏 kaç gündür gece gündüz takip ediyorum çok taktım kafaya
Umutluluk Selma-gkt verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, şuanda 2 aylık 3.ayında götüreceğim inşallah çok teşekkür ediyorum
Lezginka Umutluluk hiiiç şüpheniz olmasın, buraya yazarsınız eminim geçecek, görürsünüz☺️ benim oğlumun bile geçtiyse ki çok barizdi, sizde belirgin değil bile, geçeceğine eminim
sarilokumumm Umutluluk daha küçük görünüyor maşallah ama 6 aya kadar normal bende oğlum şaşı demiştim hatta bi gözü baya içe kayık duruyordu arada doktor normal göz kasları henüz tam gelişmediği için dedi 6.aydan sonra düzeldi 1 yaşında da gittik normal şaşılık yok demişti doktor