Aliciagirl Kızlar doğumda çok kilo almıştım 90 kilodan 65 kadar düşmüştüm 5 kilo almışım 70 im şuan 3 gündür diyet yapıyorum akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum kahvaltı akşam yemeği 2 öğün yiyorum bugün yemekte dolma ve tavuk çorbası yaptım dolmalarım küçük 2 adet yesem sıkıntı olmaz dimi kendimi şartlandırmıyorum bu diyette çünkü 5 kilo ne ki gözümde ne kilolar verdim ama dikkatli davranıyorum 🙏🏻
Asyaveannesi04 Aliciagirl sabah güzel kahvaltı yapıyorum 1 yumurta, bol yeşillik, zeytin, peynir öğlen ya salata yada meyve yiyorum eve gidince akşam 6 dan sonra yemiyorum sadece su içiyorum 20 kilo verdim bu şekilde ve pilatese başladım 3. Derse gideceğim 🌺
Elifffinnn10 Aliciagirl kız kuş kadar yiyorsun zaten ye gitsin 😁 ben senin yediginin 2 katı yiyerek bi sürü kilo verdim 😁
Aliciagirl Asyaveannesi04 mahsallah 🧿🧿bende başta çok sıkı bir diyetle vermiştim 25 kilom fazla varken şuan 5 kilo vereceğim için dikkatli davranarak kendime eziyet etmeden vermek istiyorum 🌸
Merve0653 Ben 72 ile doğuma gittim 68 ile eve geldim. 9 Aylık oldu oğlum 64 kiloyum hala. 55 ile hamile kalmıştım. Ve ben bekarken 50 kilo bile görmüş insan değilim. Gitmiyo kilolarim napcam sastim