Kirazylmz Merhaba anneler kızım 2.5 aylıkken memeyi bıraktı 5 aydır sağım yaparak süt veriyorum Mamayla birlikte ama bazı sağlık nedenlerinden dolayı bırakmak istiyorum sağmayı ne yapmalıyım nasıl kesebilirim sütümü acaba ?
Yekbarnes Kirazylmz sağmadıkça süt kesilir zaten. Bir şey sorabilir miyim? Benim oğlum da 2 aylık meme reddi var, büyük ihtimalle bırakacak, günde ne kadar sağıp veriyorsunuz kaç cc
Kirazylmz Yekbarnes Kesinlikle üzerine düşün derim 2 ay çok az nette birçok çözüm yolu var emzirme danışmanları var ben bütün yolları denedim fakat olmadı maalesef cc olarak tam bilemiyorum ilk zamanlarda güzel çıkıyordu ama çok fazla çıkmadı benim son zamanlarda mama takviyesiyle birlikte veriyorum
Leo2020 Kirazylmz direkt bırakma yavaş yavaş azalt mesela birkaç gün günde 3 kere sağ sonra 2 falan derken süt çok çabuk çekiliyor zaten
Kirazylmz İlk zamanlarda 3 saatte bir sağmaya çalışıyordum sütüm gayet iyi çıkıyordu 5. Aydan sonra ciddi bir azalma oldu 4 5 saatte bir sağım yapıyorum ama çok azladı buzlukta biriktirip öyle veriyordum bende biberonla