Murbur Kızlar 16 günlüğüz daha 1. Ayımızda emzik başlıcam kızım ara ara elini emiyor vs. Memeden uzaklaşmasından korkuyorum. Sizde emzik bir etken mi. Siz nasıl başladınız ? Tecrübeli anneleer
Whatdeding Murbur vermezsen pişman olursunnn geciktirme ver bence 😬ben emziksizlikten muzdaribim 4. Aydan bildiriyorumm hiç bir emziği kabul etmedi uykuya zor geçiyor ve sık uyanıyor ama emzik olsa ahh ahh
Smbl Murbur emzik benim elim ayağım oldu tek başıma büyüttüğüm için alıştır bencede çok etkisini görüceksin ben 45 günlükken sanırım başlattım emziğe 6 aylığız simdi can atıyo emmeye ama her çocuk bir olmuyo inşallah tutar emziği
fatmamasal Murbur bende 18 günlüğüz kullanıyoruz gayette güzel emuyoruz. Bı sorun olmuyor yani güzelim. Sürekli verme tabi emzirdikten sonra durmassa ver gece ver inşallah bı sorun çıkmaz güzelim
EbruKa Benim de 17 günlük. 3.günden falan verdim, süt sorunum da vardı üstelik ama şuan için meme reddi yaşamıyoruz. Uykuya geçişte ihtiyaç duydukça veriyorum, sonra kendisi atıyor. Abartmadan deneyebilirsin bence.
Snmazra Ben o konuyu çok arastirmistim emzik meme reddine sebep olabiliyormuş canım ama olmayabilirmiste yani biraz bebisle alakali