Mertbabyy 9 aylık olup hiç diş çıkarmayan bebişlerinize ek gıda neler veriyorsunuz katı gıdayı nasıl yiyor ezebiliyor mu korkuyorum boğazında kalır bişey olur diye ama bakıyorum herkes köftedir falan veriyor 🙈
Yasemin38 Mertbabyy korkma canım kontrollü şekilde her şeyi verebilirsin ayına uygun olan. Katı gıda için diş olması gerekmiyor😊
Fatmannny Mertbabyy dün 8 aylık kuzuma köfte yaptım küçük küçük kopardım patates püresiyle verdim dişi hala yok ama yedi yanıma yoğurt koydum en son kendi eline verdim bir tane kopara kopara onu da yedi korkmayın beğenmediği bir şeyi ya da yutamayacak olduğu besini atıyorlar zaten ağızlarından
aselsdk Mertbabyy ver canım her şeyi benim kızımda 9 aylık hiç dişi yok her şeyi yiyor damaklarıyla eziyorlar merak etme çok geçe kalma çiğneme yutma refleksini zor öğrenir illa ki başlıycaksın başla yavaş minik minik🥰
Yasemin38 Mertbabyy panik yapıp korkutma bebeğini ufak parçalar verdiğin sürece sıkıntı yaşamazsın. Su ver. Öğürme, geri çıkarma gibi durumlar çiğneme becerisini kazanırken oluyor. Alıştırmazsan ilerde sıkıntı yaşarsın.